Pagan Federation International Pagan Federation International Forum Index Wiccan Rede Magazine

Tweede bijeenkomst Pagan Parenting Group Zoetermeer

New topic   Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Pagan Parenting
 
Previous :: Next  
Author Message
Phaedrus Post number 17347 Posted: 27th August 2012     Subject: Tweede bijeenkomst Pagan Parenting Group Zoetermeer
Pagan Parenting Group, de voorbije oogst.

Waar zoveel ouderen iets van hun gading vinden, misten veel ouders een plekje voor de jeugd. Waar rituelen en bijeenkomsten vaak alleen voor volwassenen zijn, wordt een belangrijk deel van de community vergeten. Waar kinderen opgroeien in de oude religie, is het fijn en belangrijk om zielsverwanten te leren kennen.
Met Beltane werd het idee geboren om met een aantal mensen het iniatief te nemen om ook onze kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met onze weg.

Na onze eerste bijeenkomst in juli werd meteen besloten tot een volgende bijeenkomst,. Deze uitnodiging is daarom voor alle kinderen en hun ouders die zich aangetrokken voelen, of wellicht al behoren tot het heidens/ paganistische pad. De bijeenkomst gaat niet uit van enige specifiek heidense groep of stroming en zal geheel vrijblijvend zijn. We streven met name naar een leuke dag voor de kinderen, waarbij de ouders de gelegenheid hebben met elkaar kennis te maken.

Bij deze de uitnodiging voor onze tweede activiteit. Misschien tot dan...

UITNODIGING
Zondag 2 september 2012

Organiseren wij voor kinderen en hun ouders of begeleiders, ís middags een zoek- en ontdekkingstocht in de natuur bij Zoetermeer. Als het weer meezit sluiten we de dag weer af met een gezamenlijke picknick. Deze dag gaat ook met regen gewoon door, al zullen we dan voor de picknick moeten schuilen onder de bomen.

Om enige controle over dit evenement te houden, worden de exacte details bekend gemaakt na aanmelding via: phaedrus::at::dds.nl
Aan de bijeenkomst zijn naast eventuele reiskosten en de eigen bijdrage (in natura) aan de picknick geen kosten verbonden.

Wij hopen kennis te mogen maken met een enthousiaste groep ouders en kinderen om dit initiatief in de toekomst gezamenlijk voort te kunnen zetten.

Brightest Blessings

namens de Pagan Parenting Group
Suzanne en Martin
Show:   
New topic    Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Pagan Parenting
Show YouTube films

All times are GMT + 1 hour
Overviews
  New posts :: Recent posts :: 24 hour digest :: Search

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Admin

phpBB 2.0.23 © 2001-2008 phpBB group