Pagan Federation International Pagan Federation International Forum Index Wiccan Rede Magazine

Netwerk voor pagans & heidenen met een beperking

New topic   Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Dutch/Frisian language forum
 
Previous :: Next  
Author Message
Jochem Post number 25769 Posted: 24th July 2019     Subject: Netwerk voor pagans & heidenen met een beperking
Eťn van de uitkomsten van de workshop ďBeperkingen ont_perken: vanzelfsprekend inclusiefĒ (https://bit.ly/2MbVXQS), die we gaven op de Spring Gathering van PFI-Nederland (https://forum.paganfederation.org/viewtopic.php?t=6714), was dat het thema toegankelijk leeft. In de laatste Pagan World (http://paganworld.paganfederation.org/)hebben jullie kunnen lezen dat we op 15 september een online meeting zullen hebben. Ook hebben we hierin aangekondigd dat we op dit forum we een topic over toegankelijkheid starten: bij deze! [Smile]

Het is onze bedoeling om elke maand een vraag of gespreksthema te plaatsen. We hebben een paar vragen uit de workshop, die we hier aan jullie zullen voorleggen. Daarnaast willen we ook graag weten waar jullie het over willen hebben. Heb je ideeŽn, vragen, verzoeknummers, etc? Laat hieronder een bericht achter! Wij verzamelen de door jullie ingebrachte themaís, zodat we die kunnen gebruiken voor een nieuw thema.

We hopen dat dit alles interessante gesprekken zal opleveren. In elk geval zijn we heel benieuwd naar jullie ideeŽn en meningen!

Jochem & Soleil
Jochem Post number 25770 Posted: 24th July 2019     Subject: Even voorstellen
Voor wie ons nog niet kent, stellen we ons even voor:

Jochem is een queer & disability activist, die zijn ervaringen in de LHBTI- en de gehandicaptenwereld met elkaar combineert. Hij vindt het belangrijk dat iedereen die dat wil, ook mee kŠn doen. Jochem is een pagan die geen specifiek pad volgt. Sinds enkele jaren heeft hij zelf een (niet-zichtbare) beperking, waardoor hij zijn coachingspraktijk heeft moeten sluiten.

Soleil zet zich internationaal al ruim 20 jaar in voor het verbeteren van toegankelijkheid, waarbij ze vooral aandacht heeft voor sociale en spirituele toegankelijkheid. Soleil koos bewust voor het paganisme en is nu in de leer in de (Anderson) Feri traditie. Ze is geboren met een (zichtbare) handicap. In haar betaalde leven werkt ze als vrijwilligerscoŲrdinator bij een grote organisatie.
Show:   
New topic    Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Dutch/Frisian language forum
Show YouTube films

All times are GMT + 1 hour
Overviews
  New posts :: Recent posts :: 24 hour digest :: Search

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Admin

phpBB 2.0.23 © 2001-2008 phpBB group