Pagan Federation International Pagan Federation International Forum Index Wiccan Rede Magazine

Online meeting voor pagans/heidenen met een beperking

New topic   Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Dutch/Frisian language forum
 
Previous :: Next  
Author Message
Jochem Post number 25805 Posted: 12th August 2019     Subject: Online meeting voor pagans/heidenen met een beperking
Op zondag 15 september organiseren Soleil en Jochem een online bijeenkomst voor pagans en heidenen met een handicap en/of chronische ziekte. Deze bijeenkomst wordt gehouden van 15.00 tot 16.30 uur.

Het thema van de meeting is "Ik wil meedoen!". Wat hebben pagans en heidenen nodig om vanzelfsprekend deelnemer te zijn binnen onze pagan en heidense gemeenschappen? Hoe kunnen we dat op een effectieve manier bij organisatoren aankaarten? Deze eerste bijeenkomst richten we ons vooral op onze vragen en eigen ervaringen.
Daarnaast willen we ook kijken naar onze eigen groep: hoe willen de deelnemers dit netwerk vormgeven? Waar is behoefte aan? Welke thema's vinden we belangrijk?

Deze bijeenkomst is voor alle pagans en heidenen met een handicap en/of chronische ziekte. Zichtbaar of onzichtbaar. Fysiek, psychisch of anderszins. Het is aan jezelf om te bepalen of je jezelf als "doelgroep" beschouwt, of niet. Iedereen die zich aangesproken voelt, is welkom!

Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen, zodat de groep niet te groot wordt.

Meer info & aanmelden via Soleil: soleil::at::paganfederation.org. Na aanmelding ontvang je info over de online plek van de bijeenkomst.
Jochem Post number 25852 Posted: 11th September 2019     Subject: Meld je aan!
A. s. zondag is het alweer de 15e september. Hoog tijd voor onze online bijeenkomst voor pagans en heidenen met een beperking!

Op dit moment hebben we één echte aanmelding. We weten dat er meer mensen geïnteresseerd zijn, maar deze hebben zich nog niet per mail aangemeld.

Wil je ook graag meepraten? Meld je dan per mail aan bij Soleil: soleil::at::paganfederation.org. Na je aanmelding krijg je het (online) adres van de bijeenkomst.

We hopen dat we nog een aantal "laatste-moment"-aanmeldingen krijgen! Want meer zielen, is natuurlijk meer vreugd [Smile]
Soleil Post number 25860 Posted: 14th September 2019     Subject: Bevestigingsmail is verstuurd
View user's profile
Vanavond hebben we de gegevens voor de plek van de meeting aan de deelnemers verzonden. Als je geen mailtje hebt gekregen, maar er wel een verwacht, stuur me dan een PM met je emailadres. Ook als je je nog niet hebt aangemeld. Het is nog niet te laat. Er kunnen nog mensen bij. Stuur mij een PM of een mail naar soleil::at::paganfederation.org
Hopelijk tot snel.
Soleil
Jochem Post number 25866 Posted: 17th September 2019     Subject: Online meeting was klein, maar fijn!
We waren met een klein groepje, maar het was al snel duidelijk dat alle deelnemers gewend zijn om aan te pakken. Daardoor hadden we een heel goed en krachtdadig gesprek. De volgende online bijeenkomst is op 27 oktober om 15.00 uur.

Lees hier een verslag van de online bijeenkomst: https://forum.paganfederation.org/viewtopic.php?t=6915.
Morgana Post number 25867 Posted: 17th September 2019     Subject:
View user's profile
Hartelijk dank Jochem voor je verslag [Very happy]

We zullen ook verslag doen in PAGAN WORLD.

Vergeet niet een event te maken in het forum calendar en laten we het op tijd promoten.
Het is zo'n goede initiatief. [Love]
Jochem Post number 25869 Posted: 17th September 2019     Subject: @Morgana
Leuk dat je een verslag in Pagan World opneemt! Ik heb je ook een Engelse vertaling van het verslag gemaild, zodat het voor iedereen te lezen is.

Dank dat je ons herinnert aan het maken van een event. Dat heb ik meteen gefikst! [Smile]
Jochem Post number 25932 Posted: 25th October 2019     Subject: Doe mee & meld je aan!
Een korte herinnering voor degenen die (mogelijk) interesse hebben:

Online meeting voor (Nederlandse) pagans/heidenen met een beperking
Op zondag 27 oktober organiseren Soleil en Jochem een tweede online bijeenkomst voor pagans en heidenen met een handicap en/of chronische ziekte. Deze bijeenkomst wordt gehouden van 15.00 tot 16.30 uur.

De eerste bijeenkomst hebben we gesproken over wat wij nodig hebben om vanzelfsprekend deelnemer te zijn binnen onze pagan en heidense gemeenschappen. Ook hebben we gekeken naar hoe wij als deelnemers dit netwerk willen vormgeven. Dat was interessant. Over beide onderwerpen valt nog veel meer te zeggen dan we de eerste meeting hebben kunnen doen! Dus we zullen hier in oktober over door praten. Ook zijn we benieuwd naar eventuele thema's of vragen vanuit de groep.

Deze bijeenkomst is voor alle pagans en heidenen met een handicap en/of chronische ziekte. Zichtbaar of onzichtbaar. Fysiek, psychisch of anderszins. Het is aan jezelf om te bepalen of je jezelf als "doelgroep" beschouwt, of niet. Iedereen die zich aangesproken voelt, is welkom!

Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen, zodat de groep niet te groot wordt.

Meer info & aanmelden via Soleil: soleil::at::paganfederation.org. Na aanmelding ontvang je info over de online plek van de bijeenkomst.
Jochem Post number 25964 Posted: 9th November 2019     Subject: Uitnodiging 3e online meeting Netwerk Beperking
"Ik doe mee!" - online meeting voor (Nederlandse) pagans/heidenen met een beperking
Op dinsdag 26 november 2019 organiseren Soleil en Jochem een derde online bijeenkomst voor pagans en heidenen met een handicap en/of chronische ziekte. Deze bijeenkomst wordt gehouden van 20.30 tot 22.00 uur. Aanmelden kan bij Soleil: soleil::at::paganfederation.org.

Na twee bijeenkomsten begint ons nieuwe netwerk langzaam vorm te krijgen. Wij zijn hier heel enthousiast over! Tijdens deze derde bijeenkomst zullen we twee onderwerpen bespreken:

1. Onszelf
Het is fijn om onze ervaringen met elkaar te delen, om even te spuien bij mensen die begrijpen wat je meemaakt. Het bekende “warme bad van herkenning”. Als de druk van de ketel is, is er weer ruimte om onze zelfgevonden oplossingen met elkaar te delen. Zo kunnen we van elkaar leren.

2. Onze communities
Daarna bespreken we graag hoe we onze eigen covens, groepen en/of organisaties inclusiever kunnen maken. Want wij zijn natuurlijk niet de enige heidenen en pagans met een beperking. Er zijn er veel meer! Wat kunnen wij zelf doen, zodat meer pagans en heidenen met een handicap of chronische ziekte vanzelfsprekend kunnen meedoen? Een korte brainstormsessie.

Hebben jullie verzoeken voor andere thema's of bespreekpunten? Dan horen we die graag!

Doelgroep: alle pagans en heidenen met een handicap en/of chronische ziekte. Zichtbaar of onzichtbaar. Fysiek, psychisch of anderszins. Het is aan jezelf om te bepalen of je jezelf als "doelgroep" beschouwt, of niet. Iedereen die zich aangesproken voelt, is welkom!

Aantal deelnemers: er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen, zodat de groep niet te groot wordt.

Meer info & aanmelden: bij Soleil: soleil::at::paganfederation.org. Na aanmelding ontvang je info over de online plek van de bijeenkomst.

We hopen bekende én nieuwe deelnemers te kunnen begroeten op 26 november.
Jochem Post number 26098 Posted: 8th January 2020     Subject: 4e online meeting voor (Nederlandse) pagans/heidenen met een
"Ik doe mee!" - 4e online meeting voor (Nederlandse) pagans/heidenen met een beperking

Op zondag 12 januari 2020 organiseren Soleil en Jochem de vierde online bijeenkomst voor pagans en heidenen met een handicap en/of chronische ziekte. Deze bijeenkomst wordt gehouden van 15.00 tot 16.30 uur. Op het programma staan ongeveer dezelfde onderwerpen als de vorige keer (zie hierboven).

Opgeven kan weer bij Soleil: soleil::at::paganfederation.org. (Na je aanmelding krijg je het online adres van de ontmoeting.)
Show:   
New topic    Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Dutch/Frisian language forum
Show YouTube films

All times are GMT + 1 hour
Overviews
  New posts :: Recent posts :: 24 hour digest :: Search

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Admin

phpBB 2.0.23 © 2001-2008 phpBB group