Pagan Federation International Pagan Federation International Forum Index Wiccan Rede Magazine

Pagan Parenting Dag nabij Amsterdam

New topic   Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Pagan Parenting
 
Previous :: Next  
Author Message
Phaedrus Post number 16901 Posted: 2nd July 2012     Subject: Pagan Parenting Dag nabij Amsterdam
Pagan Parenting Group: een heidense bende?

Waar zoveel ouderen iets van hun gading vinden, misten veel ouders een plekje voor de jeugd. Waar rituelen en bijeenkomsten vaak alleen voor volwassenen zijn, wordt een belangrijk deel van de community vergeten. Waar kinderen opgroeien in de oude religie, is het fijn en belangrijk om zielsverwanten te leren kennen.
Met Beltane werd het idee geboren om met een aantal mensen het iniatief te nemen om ook onze kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met onze weg.

Onze groep heeft nog geen naam, en op de initiatiefnemers na zullen ook eventuele mensen die verder mee willen organiseren zich nog moet melden. Maar we hopen tegemoet te komen aan een bestaande behoefte. Deze uitnodiging is daarom voor alle kinderen en hun ouders die zich aangetrokken voelen, of wellicht al behoren tot het heidens/ paganistische pad. De bijeenkomst gaat niet uit van enige specifiek heidense groep of stroming en zal geheel vrijblijvend zijn. We streven met name naar een leuke dag voor de kinderen, waarbij de ouders de gelegenheid hebben met elkaar kennis te maken.

Bij deze de uitnodiging voor onze eerste activiteit. Misschien tot dan...

UITNODIGING
Zondag 22 juli 2012

Organiseren wij voor kinderen en hun ouders of begeleiders, ’s middags een ontdekkingstocht in een betoverd bos in de buurt van Haarlem, waarbij we de bosgeesten zullen begroeten in een tempeltje. Hierbij wordt ook uitleg gegeven over de vreemde geschiedenis van deze plek. We sluiten de dag af met een gezamenlijke picknick in het park. Deze dag gaat ook met regen gewoon door, al zullen we dan voor de picknick moeten schuilen onder de bomen.

Om enige controle over dit evenement te houden, worden de exacte details bekend gemaakt na aanmelding via: phaedrus::at::dds.nl. Aan de bijeenkomst zijn naast eventuele reiskosten en de eigen bijdrage (in natura) aan de picknick geen kosten verbonden.

Wij hopen kennis te mogen maken met een enthousiaste groep ouders en kinderen om dit initiatief in de toekomst gezamenlijk voort te kunnen zetten.

Brightest Blessings

De Pagan Parenting Group
Peter, Barbara en Sonja uit Amsterdam
Show:   
New topic    Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Pagan Parenting
Show YouTube films

All times are GMT + 1 hour
Overviews
  New posts :: Recent posts :: 24 hour digest :: Search

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Admin

phpBB 2.0.23 © 2001-2008 phpBB group