Pagan Federation International Pagan Federation International Forum Index Wiccan Rede Magazine

WEB: Fenomene inexplicabile, vibratii misterioase

New topic   Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Romanian language forum
 
Previous :: Next  
Author Message
Ursus Post number 21262 Posted: 17th September 2014     Subject: WEB: Fenomene inexplicabile, vibratii misterioase
View user's profile
Fenomene inexplicabile, vibraţii misterioase. România, ţara cu cele mai multe puncte energetice din lume

Publicat: Duminică, 17 August 2014 15:03
Actualizat: Marţi, 19 August 2014 14:46
Sursa: romaniatv.net
Autor: Filip Stan


România este ţara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planetă, spun specialiştii. Sunt zone unde inexplicabil oamenii simt o stare de bine, linişte si echilibru şi uneori chiar s-au vindecat de diverse boli. Însă nu toate energiile sunt benefice. Există locuri unde se întâmplă accidente inexplicabile şi, din păcate, mulţi oameni şi-au pierdut viaţa.


Cel mai cunoscut triunghi energetic este Omu - Babele - Sfinx, din Bucegi

Cel mai cunoscut triunghi energetic din ţara noastră este Omu - Babele - Sfinxul, de o putere extraordinară. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumină alb-lăptoasă şi se înregistrează semnale radio venite din interiorul muntelui.

Un alt punct cu energii din ţară este Peştera Polovragi. Specialiştii care au studiat ani la rând aceste fenomene spun că în acea zonă este un puct de trecere către alte lumi. Mai mult, spun chiar că au cunoscut un bărbat care a trecut în altă civilizaţie si s-a întors după trei ani când toată lumea în credea mort.

Bioenergoterapeuţii susţin că Polovragiul este cea mai bună zonă pentru tonifierea generală a organismului. O altă zonă plină de energii benefice este Mănăstirea Bucium.

De asemenea, la doar 20 km de Bucureşti este o zonă puternic încărcată energetic, însă nu cu energii pozitive. Mai exact comuna Brăneşti unde de mulţi ani se petrec accidente pe care nimeni nu le poate explica având în vedre că drumul este drept. "În anumite momente pur şi simplu botul maşinii se ridică de parcă o forţă nevăzută ar ridica de roţile din faţă şi i-ar da drumul. Iar asta se întâmplă în mers", spune Cristian Pompei, redactor şef la Lumea Misterelor.

O zonă în care apar des obiecte zburătoare neidentificate este cea a lacului Urlui.

Tot în ţara noastră se mai întâmplă un fenomen inexplicabil: vârful Gugu, din Munţii Retezat Godeanu, este muntele care dispare. Se spune că la anumite ore din zi, muntele dispare privirii, şi, în plus, au fost semnalate tot felul de fenomene stranii. Un prim episod din aceste evenimente ciudate s-a derulat în noaptea de 4 august 1991, când mai mulţi oameni aflaţi într-o tabără stabilită ăn preajma Varfului Gugu au văzut o explozie luminoasa, care părea că iese chiar din munte, scrie presa de specialitate. Prezenţa fenomenului a depăşit graniţele ţării şi în fiecare an vin turişti din Germania, Franţa sau Suedia care vor să surprindă pe obiectivul aparatului de fotografiat exploziile luminoase.

Sursa:
http://www.romaniatv.ne ... _164965.html
Show:   
New topic    Reply to topic Pagan Federation International Forum Index => Romanian language forum
Show YouTube films

All times are GMT + 1 hour
Overviews
  New posts :: Recent posts :: 24 hour digest :: Search

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Admin

phpBB 2.0.23 © 2001-2008 phpBB group